Productontwikkeling inclusief 3-D visualisatie

Stap voor stap naar een creatieve oplossing

Salaro denkt op een creatieve en actieve wijze mee om elk project tot het gewenste resultaat te brengen. Om de kans op succes te maximaliseren werkt Salaro volgens een van te voren opgezet en helder plan van aanpak, waarbinnen voldoende ruimte is voor creatieve ideeën en oplossingen. Natuurlijk wordt elk plan van aanpak toegespitst op de klant en het project. Iedere klant is immers net als ieder project uniek.

Onze focus ligt op de volgende punten:

  • Heldere aanpak: Salaro maakt op basis van de probleemstelling een gefaseerd plan van aanpak en een lijst met gewenste specificaties (Programma van Eisen). Hierdoor worden tevens de doorlooptijd en milestones van het project zichtbaar. Tussentijdse designreviews zorgen ervoor dat de focus scherp blijft. Ook in de afronding zorgt Salaro ervoor dat uw gegevens goed toegankelijk zijn. Desgewenst kan ook een veiligheidsdossier worden aangelegd.

  • Ongekende technische creativiteit: Salaro richt zich op creatieve oplossingen die realistisch en technisch maakbaar zijn. Salaro maakt hierbij gebruik van verschillende creativiteitstechnieken. Creatieve oplossingen onderscheiden uw bedrijf van de concurrentie en kunnen uw bedrijf in de toekomst verder versterken!

  • Tools en 3-D visualisatie: Ontwerpen vindt plaats in ons 3-D CAD systeem, presentatie door middel van 2-D renderings of een 3-D geprint model.

  • Salaro invents with you: Salaro houdt rekening met het feit dat het essentieel is om bij innovatie ook andere afdelingen te betrekken. Salaro maakt optimaal gebruik van de kennis die in het bedrijf aanwezig is en vult aan waar nodig.

Projecten